Corona-update: Er zijn reeds veel tekorten, het is daarom aangeraden tijdig te bestellen! klik hier voor meer info. De levertermijn is 5 à 10 werkdagen

Vanaf wanneer Gratis bij u thuis geleverd?

In de meeste gevallen zal uw bestelling gratis bij u thuis geleverd worden maar soms is het mogelijk dat er een verzenkost in rekening gebracht wordt.
Er is namelijk een groot verschil tussen een plant van 40 cm. en een boom van 4 meter, daarom is er ook een verschil in eventuele verzendkosten.

Mogelijke verzendkosten:

-  Bestelling met artikelen kleiner dan 80cm.     = 15 euro of   gratis vanaf 85 €

-  Bestelling met artikelen groter dan 80cm. potgrond, haagsteunpakket of boompalen   = 50 euro of   gratis vanaf 200 euro
   = bomen vanaf de maat 6-8 , halfstam, bolvorm vanaf diameter 40, en sommige planten in "extra kwaliteit".
     Behalve "Haagplanten op blote wortel" : tot 1 meter  =  ook gratis levering vanaf 85 € !
   
-  Bestelling met planten en struiken groter dan 2,5 m. of bomen vanaf de maat 16-18,
    of speciale vorm, solitairs, leivorm, dakvorm, etc…   = 75 euro of    gratis vanaf 600 euro

Als er geen maat vermeld staat dan is deze kleiner dan 80cm.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Levertijd:

De gemiddelde levertijd is 3 à 6 werkdagen maar kan in drukke periodes soms langer zijn.
Tijdens het bestellen zal de geldende gemiddelde leveringstermijn meegegeven worden in stap 3 'Verzendwijze".

Langere levertijden:  Het is mogelijk dat leveringen buiten Vlaanderen en binnen een LEZ zone niet binnen de vooropgestelde levertijd kunnen geleverd worden!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Leveringen buiten Vlaanderen:    Contacteer ons voordat u uw bestelling plaatst!

Nederland: Enkel in het grensgebied met Vlaanderen voor bestellingen vanaf 500,00 € maar mogelijks niet binnen de normale levertijd.

Andere Belgische gewesten: Levering is meestal mogelijk voor leveradres tot 30 km. voorbij de gewestgrens, vanaf 350,00 € maar mogelijks niet binnen de normale levertijd.
Deze bestellingen worden gegroupeerd en samen geleverd. Het kan dus zijn dat dit meerdere weken kan duren naargelang de bestellingen.                                              
In sommige gevallen is het mogelijk dat er transportkosten gevraagd zullen worden: Contacteer ons voor u uw bestelling plaatst.
Leveringen naar andere landen zijn niet mogelijk.