Online planten kopen?

Vraag geplaatst in:

Chinese zeepboom in pot

Zeepboom – lampionboom (Koelreuteria paniculata)

10-12 hoogstam in pot

175-200 in pot

Wat is het verschil tussen deze 2 aanbiedingen? Zal de tweede minder hoog worden ?

Ik zou dit voorjaar graag zo’n bestelling doen.

Vanaf wanneer kan dit en hoe lang moet men wachten op de levering ? Kan er een datum worden afgesproken of is er enkel op bepaalde momenten een levering voorzien?

Met vriendelijke groeten,

De Kezel

Geplaatst door Tuinboek Gebruiker
ATuin

Hallo Peter,

Er was inderdaad een foutje op deze pagina geslopen: de aanduiding 'meerstammig' werd niet getoond. Dit is ondertussen aangepast.

De maat 175-200 in pot is dus een meerstammige boom die met +- 3 stammen opgekweekt is, dus meer als een struik. Meerstammige bomen blijven in het algemeen ook zo'n 20% kleiner dan hun hoogstammige varianten.

Zolang het overdag niet vriest en de grond niet te nat ligt kan je steeds planten, ook al is er nog kans op vorst. Eens de planten in de grond zitten is dat geen probleem meer, behalve zeer vorstgevoelige soorten, maar dat staat steeds aangeduid op de website.

De leveringstijd voor een bestelling is ongeveer 5 à 7 werkdagen. De leveringsdag kan in overleg, maar is afhankelijk van onze routes. U hoeft echter niet thuis te zijn voor de levering als we deze op een beschutte plaats kunnen achterlaten of bij een buurman ofzo.

U krijgt ook steeds een indicatie van het leveringsuur.

Met vriendelijke groeten,

Van Hulle Yves

Geplaatst door Jan

Log in of Registreer om te reageren of zelf een tuinvraag te stellen.

Heeft deze vraag u geholpen?